سلام
بهارچهار
قابلمه رو آب کردم گذاشتم روی گاز
جوش که آمد یک قاشق اضافه کردم و یک کیل* برنج رو که از قبل خیس کرده بودم ریختم تا آماده بشه برای آبکشی
*کیل=پیمانه
بعد...
سرم گرم شد و زمانی سر گاز برگشتم که برنج نیاز به آبکش نداشت!
خب حسابی شکفته شده بود ( همون شِفته خودمون)
.
ماندم چه کنم؟ گوکل کردم و دیدم برای فرآوری این برنج شفته شده، چند روش هست ازجمله پخت شیربرنج، کوفته برنجی و شله زرد
.
دلم رفت سمت شله زرد
روش پخت شله زرد رو پیش گرفتم اضافه کردن آب کمی صبر بعد شکر بعد زعفران و گلاب و به به
.
مغرب شد. وقت افطار با خوردن اولین قاشق متوجه شدم که
یک شله زرد پختم که مزه نمک می دهد!
.
.
همین
اون مزه نمک🙄😁 واقعا سورپرایز بوده😄