سلام

بهارچهار

 

قابلمه رو آب کردم گذاشتم روی گاز 

جوش که آمد یک قاشق اضافه کردم و یک کیل* برنج رو که از قبل خیس کرده بودم ریختم تا آماده بشه برای آبکشی

*کیل=پیمانه

بعد...

سرم گرم شد و زمانی سر گاز برگشتم که برنج نیاز به آبکش نداشت!

خب حسابی شکفته شده بود ( همون شِفته خودمون)

.

ماندم چه کنم؟ گوکل کردم و دیدم برای فرآوری این برنج شفته شده، چند روش هست ازجمله پخت شیربرنج، کوفته برنجی و شله زرد

.

دلم رفت سمت شله زرد

روش پخت شله زرد رو پیش گرفتم اضافه کردن آب کمی صبر بعد شکر بعد زعفران و گلاب و به به

.

مغرب شد. وقت افطار با خوردن اولین قاشق متوجه شدم که

یک شله زرد پختم که مزه نمک می دهد!

.

.

همین